Wie is Danka Hüsken

Mijn naam is Danka Hüsken, ik ben Life Coach/Trainer en Auteur. Mijn Missie is:

Werken met Passie – Leven in balans

Ik sta voor het midden, de uitdaging ligt in zelfkennis, bewustzijn versterken, balans vinden, gezond zijn en blijven, een holistische levensstijl vinden die voor jou werkt en je immuunsysteem op peil houdt. Ik wens je de vervulling van je grootste verlangen toe in vol bewustzijn en in balans met jezelf. Sterk en succesvol in het leven staan, krachtig en liefdevol voor jezelf en de ander.

Waarom schrijf ik een BLOG?

  • Omdat ik nieuwe lezers wil helpen en wil stimuleren hun levensstijl aan te passen in deze tijd vol nieuwe kansen. Het lezen van mijn BLOGS helpt je op weg om daar kennis mee te maken en de eerste stappen te zetten.
  • Mijn BLOGS helpen je te focussen op je eigen idealen en jouw verlangens in je leven en om deze niet alleen een droom te laten blijven maar ze in je leven te manifesteren en ze in je toekomstig leven overvloedig in vervulling te brengen.
  • Wie schrijft die blijft – zegt men in de volksmond. Ik zou het geweldig vinden wanneer – naast mijn boeken over mandala & numerologie – ook een life Coach boek kan ontstaan, want life coaching is booming, maar ook nodig. Deze Coronatijd heeft ons dat wel geleerd. Lees je mee?
  • Wil je alles van mij lezen wordt dan abonnee en schrijf je in zodat je niets hoeft te missen en steeds geïnformeerd wordt.
  • Mijn BLOGS zijn er ook in het Engels. Zie hiervoor: www.infodh655

gerelateerde artikelen

Reacties