Of je kiest voor kleurpotlood, verf of collage, ieder materiaal heeft kwaliteiten die passen bij het moment waarop jij insteekt. 

Het fijne van kleurpotlood is, dat het past bij iedere portemonnee en dat het diep inwerkt in de celstructuur van de tekenaar.

Over mij

Sinds lang is het uitdrukken van je creativiteit een vorm van scheppingskracht. Voor mij begon het toen ik 15 jaar was…. Ik moest me voorbereiden op mijn examens en ook voor het vak Tekenen. Ik kon me niet vinden in de schoolse manier van tekenen en kreeg na enige tijd de ruimte om mijn eigen verhaal op mijn manier te vertellen, dat voelde zó goed!

Ik slaagde met ruim voldoende voor alle examens en verheugde mij erop de Christelijke kleuteropleiding in Arnhem te gaan volgen. Daar werden volgende stappen gezet: er was veel ruimte voor creatieve vakken: tekenen, schilderen, met klei werken, collages maken en… muziek maken. Iedereen op deze opleiding moest een instrument – tenminste blokfluit – bespelen. Met mijn handicap aan mijn linkerhand kon dat niet, maar… ik speelde piano en dus mocht ik afstuderen met dat instrument. 

 Nadat ik geslaagd was als kleuterleidster vond ik een baan in het westen van het land, waar ik ook mijn hoofdakte behaalde. Creativiteit en Psychologie bleven hoog in het vaandel staan. Ook verhalen vertellen behoorde tot mijn lievelingsvakken. 

Later zou ik me verder bekwamen op kunstzinnige wijze en het zou een onmisbaar onderdeel in mijn leven worden.

HIER ZIE JE EEN AANTAL VOORBEELDEN VAN MIJN KUNST.

OOK LAAT IK TEKENINGEN VAN MIJN CURSISTEN EN STUDENTEN ZIEN.